Steengrillen
Minimaal aantal personen: 6
Steengrillen
Een goede manier van gezond eten. Bij het steengrillen (bakken op een hete steen) worden geen boters of vetten gebruikt.
De onderstaande vleessoorten en bijgerechten worden op tafel gepresenteerd.
Steengrill I
- Hollandse biefstuk
- Gemarineerde varkensfilet
- Runderhamburger
- Kipfilet
- Kip spies
vleesgerechten ca. 250 gram per persoon.
Steengrill II
- Hollandse biefstuk
- Gemarineerde varkensfilet
- Runderhamburger
- Kipfilet
- Kip spies
- Varkenshaas medaillons
vleesgerechten ca. 300 gram per persoon.
Steengrill “de Luxe”
- Hollandse biefstuk
- Gemarineerde varkensfilet
- Runderhamburger
- Kipfilet
- Kip spies
- Varkenshaas medaillons
vleesgerechten ca. 300 gram per persoon.
- Dessert: naar keuze
Bijgerechten:
- Huzarensalade
- Rauwkostsalade
- Champignons
- Uien
- Vlaamse frites
- Diverse koude sauzen
- Stokbrood
- Kruidenboter
PRIJZEN:
Steengrill I | € 29,50 |
---|---|
Steengrill II | € 32,50 |
Steengrill “de Luxe” | € 37,50 |
De bovenstaande prijzen zijn per persoon (vanaf 6 personen) waarbij een uur bowlen is inbegrepen, het gebruik van consumpties is niet inbegrepen. De vleesgerechten kunnen tegen een meerprijs worden aangevuld.
De bijgerechten worden naar wens onbeperkt aangevuld.