Buffet ” ’t Heem “
Minimaal aantal personen: 30
Koude gerechten:
- Huisgemaakte aardappelsalade met linzen en tomaten.
- Spinaziesalade met cashewnoten, feta en rode ui.
- Koude pastasalade met tomaat, bosui, en olijven met pestomayonaise.
- Gemengde salade met mozzarella, tomaat, komkommer, en rode ui.
- Rauwkostsalade.
- Seranoham met Galiameloen.
- Haring met gesnipperde ui.
- Ambachtelijk gebakken “Bowlingbol” met kruidenboter.
Warme gerechten:
- Kipsaté in satésaus.
- Rundergehaktballetjes in een zoetzure saus.
- Varkenshaas in champignonroomsaus.
- Op de huid gebakken zalmmoot.
- Gebakken aardappelen.
- Nasi goreng.
- Vlaamse frites.
Prijs:
Buffet ” ’t Heem ” € 34,50 per persoon.
De bovengenoemde prijs is inclusief het gebruik van de bowlingbanen gedurende een uur.